8 din 13 grădiniţe controlate de Protecţia Consumatorilor Mureş aveau probleme

Au fost controlate grădiniţele cu program prelungit, particulare şi de stat,  pentru a se vedea dacă funcţionează legal, dar şi ce servicii de cazare şi masă le oferă copiilor.

O grădiniţă privată din Sighişoara nu deţine autorizaţie de la Inspectoratul Şcolar Mureş şi acreditare de la Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar, iar o alta din Tg. Mureş nu are încheiate contractele de prestări servicii cu părinţii, aşa cum prevede legea.(citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “8 din 13 grădiniţe controlate de Protecţia Consumatorilor Mureş aveau probleme”

  1. Gradinita Pinocchio Sighisoara says:

    Gradinita Pinocchio este singura unitate de invatamant prescolar privat din Sighisoara acreditata de ARACIP – in baza OM nr 4754 / din 24.08.2010 si face parte din reteaua scolara de invatamant preuniversitar a Municipiului Sighisoara conform HCL nr 23 din28.02.2013. Cu ocazia controlului OPC Mures la care se face referire in reportaj, am prezentat toate documentele si autorizatiile necesare unei unitati de invatamant private, comisarii OPC negasind niciun fel de nereguli, neconcordante sau nerespectari ale legislatiei aplicabile.
    Acordam un mare respect copiilor si parintilor – parteneri de nadejde in procesul educativ – iar faptul ca suntem preocupati de deplina legalitate a activitatii noastre este o fateta a acestui respect.”

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes