Copil de 15 ani găsit mort

radioson-300x115În noaptea de duminică spre luni, 7 octombrie a fost găsit corpul neînsufleţit al unui copil de 15 ani în afara comunei Albeşti, lângă DN13-E60, transmite postul RadioSon Sighişoara. Copilul era din Vânători, iar corpul acestuia a fost găsit puţin după ora 02.00 de către persoane care au trecut prin zonă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti criminalişti şi procurorul de caz.
Primele concluzii medico-legale scot în evidenţă leziuni pe corpul copilului care se pare că nu au fost produse de lovituri umane. Se vehiculează posibilitatea uciderii din culpă, dar se exclude omorul. Cercetările continuă pentru identificarea condiţiilor în care s-a produs decesul.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Copil de 15 ani găsit mort”

  1. […] Copilul era din Vanatori, iar corpul neinsufletit al acestuia a fost gasit putin dupa ora 02.00 de catre persoane care au trecut prin zona. La fata locului s-au deplasat politisti criminalisti si procurorul de caz. Primele concluzii medico-legale scot in evidenta leziuni ale corpului copilului care se pare ca nu au fost produse prin lovituriContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes