Măsuri de protest ale poliţiştilor, stabilite la Sighişoara

radioson-300x115Poliţişti din toată ţara acuză Guvernul de lipsă de transparenţă şi anunţă proteste. În acest context sindicaliştii din Poliţie au decis la Sighişoara măsurile de protest pe care le vor lua şi acuză Guvernul Ponta de lipsă de transparenţă şi dezbatere în luarea unor decizii care-i privesc pe lucrătorii din Poliţie, transmite postul RadioSon Sighişoara.
Poliţiştii sunt nemulţumiţi de demersul vicepremierului Liviu Dragnea de trecere a unor structuri ale Poliţiei Române în subordinea autorităţilor locale, fără o dezbatere şi o consultare prealabilă a celor ce vor fi implicaţi în acest proces.
Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual a organizat vineri, 4 octombrie la Sighişoara întâlnirea anuală la care au participat lideri din teritoriu şi membrii ai Biroului Permanent. Aceştia au stabilit să le solicite premierului României, Victor Ponta, şi vicepremierului Liviu Dragnea o întâlnire şi totodata retragerea iniţiativei ce vizează viitorul poliţiştilor români.
“Vicepremierul Liviu Dragnea a solicitat primarilor analizarea oportunităţii preluării unor structuri ale Poliţiei Române – ordine publică şi siguranţă rutieră – la autorităţile locale, dar această măsură ar presupune nu doar sarcina numirii şefilor de Poliţie, ci şi obligativitatea susţinerii structurilor de Poliţie“ a declarat preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Toader Paraschiv după întâlnirea de la Sighişoara. Acesta a adăugat că la Sighişoara s-a decis şi că dacă vocea lor nu va fi auzită la Guvern, poliţiştii vor ieşi în stradă şi vor declanşa în două săptămâni un miting de protest.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Măsuri de protest ale poliţiştilor, stabilite la Sighişoara”

  1. […] Poliţişti din toată ţara acuză Guvernul de lipsă de transparenţă şi anunţă proteste. În acest context sindicaliştii din Poliţie au decis la Sighişoara măsurile de protest pe care le vor lua şi acuză Guvernul Ponta de lipsă de transparenţă şi dezbatere în luarea unor decizii care-i privesc pe lucrătorii din Poliţie, transmite postul RadioSon Sighişoara. PoliţiştiiContinuare… […]

  2. […] La Sighisoara, politisti din toata tara acuza Guvernul de lipsa de transparent si anunta proteste. Sindicalistii din Politie au decis la Sighisoara masurile de protest pe care le vor lua si acuza Guvernul Ponta de lipsa de transparenta si dezbatere in luarea unor decizii. Politistii sunt nemultumiti de demersul vicepremierului Liviu Dragnea de trecere a unorContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes