Akos Mora, senatorul interesat de sănătatea mediului de afaceri

logo zi-de-ziInvitat să îşi expună cele mai importante realizări ale primelor opt luni din mandatul de senator de Mureş, liberalul Akos Mora a subliniat importanţa pe care o acordă, atât în plenul Senatului cât şi în Comisia de buget – finanţe, legilor care au ca obiectiv stimularea economiei şi a mediului de afaceri. De asemenea, senatorul USL are aceleaşi preocupări şi când vine vorba despre activitatea din teritoriu, dominată în mod evident de evenimente destinate antreprenorilor şi celor care aduc plusvaloare comunităţii prin afacerile pe care le derulează.

Reporter.: Care este principala realizare a dumneavoastră în calitate de parlamentar, în ultimele opt luni?

Akos Mora: În ultimele opt luni aș putea spune că o serie de legi care au făcut ordine în urma haosului lăsat de guvernările precedente, cum ar fi obligarea autorităților publice să se „comporte” într-un mod corect și predictibil față de partenerii cu care lucrează, adică reducerea arieratelor și introducerea unor termene de plată certe. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Akos Mora, senatorul interesat de sănătatea mediului de afaceri”

  1. […] Invitat să îşi expună cele mai importante realizări ale primelor opt luni din mandatul de senator de Mureş, liberalul Akos Mora a subliniat importanţa pe care o acordă, atât în plenul Senatului cât şi în Comisia de buget – finanţe, legilor care au ca obiectiv stimularea economiei şi a mediului de afaceri. De asemenea, senatorulContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes