Cereri pentru ajutoarele la încălzire preluate începând cu 25 septembrie

radioson-300x115Începând cu data de 25 septembrie, timp de o lună, se pot depune cererile privind acordarea ajutoarelor pentru încălzire cu gaze naturale/energie termică/energie electrică/lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, trasmite postul RadioSon Sighişoara. Aceste cereri se vor depune la sediul Primăriei Sighişoara la Serviciul de Asistenţă socială.

Pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale valoarea ajutorului e cuprinsă între 20 şi chiar 262 lei lunar, în funcţie de venitul pe membru de familie al solicitantului. În cazul încălzirii locuinţei cu energie termică ajutoarele vor fi acordate proporţional cu valoarea facturii, între 5% şi 90% urmând a fi compensată în funcţie de venitul lunar al familiei solicitantului. Cei ce îşi încălzesc locuinţa cu lemne vor primi între 16 şi 54 lei lunar. Ajutoarele se vor acorda doar pe perioada sezonului rece, din noiembrie până în martie şi doar celor ce se încadrează în baremele legale şi care nu deţin în proprietate alte clădiri decât locuinţa, terenuri ce nu depăşesc 1.000 mp. în zona urbană şi 2.000 mp în zona rurală, mijloace de transport printre care şi autoturisme care nu depăşesc 1.600 cmc sau un număr mai mare de animale sau păsări.

Vedeţi condiţiile de acordare a ajutoarelor pentru încălzire şi cuantumul acestora în funcţie de venitul familiei solicitantului (de pe site-ul Primăriei Sighişoara)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes