Grav accident rutier la intrarea în Sighişoara dinspre Albeşti

radioson-300x115Două persoane au decedat şi una se află în stare critică în urma unui accident rutier produs în după-masa zilei de 20 septembrie la intrarea în Sighişoara dinspre Albeşti, în dreptul fabricii Cesiro, transmite postul RadioSon Sighişoara. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie, citat de postul de radio, accidentul s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate. Conducătorul unei Dacia papuc ce venea dinspre Albeşti nu s-a asigurat înaintea efectuării unei manevre la stânga şi a fost izbit de un autobuz al SC ATT SA ce venea dinspre oraş. La faţa locului a acţionat echipa de descarcerare a SMURD Sighişoara iar victimele au fost transportate cu elicopterul SMURD la Spitalul din Tîrgu Mureş.

 

Update 23 septembrie 2013:  Din datele pe care le avem până în acest moment, putem spune că o persoană a decedat și alte 2 persoane se află în comă. Ne pare rău pentru confuzia creată. Vom reveni cu noi informații, în masură în care le vom afla.

(Foto: Florin Pîcă)

DSC00309

DSC00313

 

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Grav accident rutier la intrarea în Sighişoara dinspre Albeşti”

  1. […] Două persoane au decedat şi una se află în stare critică în urma unui accident rutier produs în după-masa zilei de 20 septembrie la intrarea în Sighişoara dinspre Albeşti, în dreptul fabricii Cesiro, transmite postul RadioSon Sighişoara. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie, citat de postul de radio, accidentul s-a produs ca urmare a neacordării de prioritate.Continuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes