35 de ani de la înfiinţarea Batalionului 72 Apărare CBRN „Negru Vodă” (Galerie foto de la ceremonii)

z2anivum2013_058În data de 15 septembrie 2013 se împlinesc 35 de ani de la înfiinţarea Batalionului 72 Apărare CBRN „Negru Vodă”. Cu ocazia acestei zile, în data de 11 şi 12 septembrie au avut loc manifestări dedicate acestui eveniment care au cuprins dezvelirea unei plăcii comemorative a Batalionului 202 Apărare CBRN la Gimnaziul de Stat „Octavian Goga” de pe strada Ana Ipătescu şi ceremonie militară şi religioasă la sediul unităţii din strada Nicolae Filipescu. Programul a cuprins o slujbă religioasă, alocuţiuni, defilarea unităţii şi dezvelirea bustului lui Negru Vodă.

Despre activitatea  Batalionului 72 Apărare CBRN „Negru Vodă” de la Sighişoara puteţi citi în materialul: Zona chimică” de la Sighişoara publicat în Revista Forţelor Terestre.

Citiţi şi Aniversare cu mare fast (Jurnalul Sighişoara Reporter)

Iată, mai jos galeria foto şi un clip video de la ceremoniile din 11 şi 12 septembrie:

This slideshow requires JavaScript.

Foto & video: Laureţiu Timar

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “35 de ani de la înfiinţarea Batalionului 72 Apărare CBRN „Negru Vodă” (Galerie foto de la ceremonii)”

  1. […] În data de 15 septembrie 2013 se împlinesc 35 de ani de la înfiinţarea Batalionului 72 Apărare CBRN „Negru Vodă”. Cu ocazia acestei zile, în data de 11 şi 12 septembrie au avut loc manifestări dedicate acestui eveniment care au cuprins dezvelirea unei plăcii comemorative a Batalionului 202 Apărare CBRN la Gimnaziul de Stat „OctavianContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes