Hamei muzical pentru toate gusturile la Sighişoara (+ galerie foto SFR)

logo zi-de-ziFestivalul Hameiului  la Sighişoara şi-a consumat în perioada 6-8 august prima ediţie, evenimentul fiind menit a fi continuatorul unor tradiţii transilvane milenare, cea a cultivării hameiului şi a producerii berii. Cum berea face casă bună cu muzica, din programul celor trei zile de festival nu au lipsit concertele găzduite de cele două scene, din Piaţa Cetăţii şi Piaţa Octavian Goga.

Folk şi rock alternative în Cetate

Programul muzical din Cetate a debutat cu muzica de fanfară adusă de Fanfara “Armonia” din Târnăveni, moment care a precedat deschiderea oficială a festivalului. Apoi, folkul şi-a făcut simţită prezenţa prin recitalul lui Adrian Ivaniţchi, după care trupa Byron a încântat asistenţa cu un concert mult aşteptat. (citeşte articolul complet)

Vedeţi mai jos o galerie foto de la eveniment:

This slideshow requires JavaScript.

Foto: Laurenţiu Timar

 

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Hamei muzical pentru toate gusturile la Sighişoara (+ galerie foto SFR)”

  1. […] Festivalul Hameiului  la Sighişoara şi-a consumat în perioada 6-8 august prima ediţie, evenimentul fiind menit a fi continuatorul unor tradiţii transilvane milenare, cea a cultivării hameiului şi a producerii berii. Cum berea face casă bună cu muzica, din programul celor trei zile de festival nu au lipsit concertele găzduite de cele două scene, din PiaţaContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes