Protest împotriva globalizării la Festivalul Hameiului

logo zi-de-ziSala cu fresce a Hotelului Sighişoara a găzduit între 6 şi 8 septembrie expoziţia personală a artistului plastic Mircea Albu, manifestare care a fost organizată în cadrul primei ediţii a Festivalului Hameiului din Transilvania.

Reduşi la tăcere de societatea globală

Întrebat care a fost resortul demersului său artistic, Mircea Albu a subliniat că lucrările sale reprezintă un protest în culori împotriva globalizării şi a efectelor acesteia asupra oamenilor de rând. „Expoziţia este un mijloc de protest faţă de societatea globală în care toată lumea e redusă la tăcere. Adică indiferent de ce se întâmplă cu noi, indiferent de clasa politică sau de sisteme, noi nu reprezentăm aproape nimic. De asemenea, personajele au ochii închişi pentru că nu văd situaţia de ansamblu, în care ne vedem puşi în faţa unui fapt împlinit”, a declarat Mircea Albu. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Protest împotriva globalizării la Festivalul Hameiului”

  1. […] Sala cu fresce a Hotelului Sighişoara a găzduit între 6 şi 8 septembrie expoziţia personală a artistului plastic Mircea Albu, manifestare care a fost organizată în cadrul primei ediţii a Festivalului Hameiului din Transilvania. Reduşi la tăcere de societatea globală Întrebat care a fost resortul demersului său artistic, Mircea Albu a subliniat că lucrările saleContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes