Eugen Nicolăescu, dileme despre pachetul de bază

logo zi-de-ziMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a afirmat joi, 5 septembrie, cu ocazia dezbaterii despre reforma sistemului de sănătate organizată în sala de şedinţe a Primăriei Sighişoara, la care au participat invitaţi din şase judeţe, că aşteaptă propuneri de la profesioniştii din sistem referitoare la includerea sau neicluderea programelor naţionale în pachetul de bază.

“Le dăm cât avem buget, asta e realitatea”

Potrivit ministrului Sănătăţii, cetăţenii au tot dreptul să cunoască adevărul despre tipul de servicii medicale de care beneficiază. “Pachetul de bază este temelia reformei în sănătate. Astăzi noi nu spunem adevărul asiguraţilor. Noi le spunem oamenilor că le dăm tot. E adevărat? (citeşte articolul complet)

Articole pe aceeaşi temă:

Reforma Sănătății dezbătută de Nicolăescu la Sighișoara (Punctul)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Eugen Nicolăescu, dileme despre pachetul de bază”

  1. […] Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a afirmat joi, 5 septembrie, cu ocazia dezbaterii despre reforma sistemului de sănătate organizată în sala de şedinţe a Primăriei Sighişoara, la care au participat invitaţi din şase judeţe, că aşteaptă propuneri de la profesioniştii din sistem referitoare la includerea sau neicluderea programelor naţionale în pachetul de bază. “Le dăm câtContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes