Boss Company, prejudiciu de 1,6 milioane lei pentru Sighişoara?!

logo zi-de-ziCurtea de Conturi a constatat, în urma unui control realizat la Primăria municipiului Sighişoara, producerea unui prejudiciu în valoare de 1,62 milioane lei ca urmare a nerespectării unor clauze prevăzute în contractul de concesiune încheiat între Consiliul Local Sighişoara şi firma SC Boss Company SRL cu privire la modul de administrare a parcărilor din municipiu. De asemenea, termenul limită pentru recuperarea prejudiciului stabilit de Curtea de Conturi este 30 septembrie 2013.

Prejudicii estimate la 1,6 milioane lei

Raportul a fost prezentat public în şedinţa Consiliului Local Sighişoara din 25 iulie 2013 şi se referă la contractul de concesiune nr. 4/12171/2005, modificat prin actele adiţionale nr. 1/10 mai 2006, nr. 2/29 octombrie 2007, nr. 3/29 februarie 2008 şi nr. 4/30 iunie 2008. Potrivit documentului, clauzele se refereau la „realizarea investiţiilor prevăzute în sarcina concesionarului prevăzute în caietul de sarcini, cuantumul redevenţelor datorate bugetului local, precum şi cu privire la restituirea bunurilor concesionate, inclusiv a investiţiilor realizate, aspect ce a generat producerea unor prejudicii estimate în sumă totală de 1.622.353 lei”. (citeşte articolul complet)

Referinţe:

Raportul Curţii de Conturi constată deficienţe şi prejudicieri ale bugetului local (Sighişoara Freelance Reporter)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Boss Company, prejudiciu de 1,6 milioane lei pentru Sighişoara?!”

  1. […] Curtea de Conturi a constatat, în urma unui control realizat la Primăria municipiului Sighişoara, producerea unui prejudiciu în valoare de 1,62 milioane lei ca urmare a nerespectării unor clauze prevăzute în contractul de concesiune încheiat între Consiliul Local Sighişoara şi firma SC Boss Company SRL cu privire la modul de administrare a parcărilor din municipiu.Continuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes