Grafică şi design by Mihaela Clopotaru (P)

Sunt Mihaela Clopotaru, designer grafic freelancer. Având în vedere situaţia economică din această perioadă,  multe companii, chiar marile corporații, sunt īn căutarea de soluţii de reducere a costurilor. În multe cazuri Departamentul de Marketing este prima ţintă a restructurărilor de cheltuieli şi personal. Deoarece acest departament  utilizează designerii grafici, îngăduiţi-mi să vă prezint câteva servicii pe care le pot efectua.

Pot pune în practică proiectele Dumneavoastră de marketing  īn timp util și la un foarte bun raport calitate/preţ comparativ cu un angajat personal permanent. Sunt familiarizată atât cu piața romānească de profil, cât şi cu cea internaţională, motiv pentru care sunt convinsă că ideile inovatoare rezultate din colaborarea noastră vă vor impulsiona vânzările.

Realizez design:

logo identitate vizuală (cărţi de vizită, plicuri,)
flyere/pliante mape de prezentare
coperţi de carte bannere
prelucrare fotografică pagini web
bannere animate (flash) casete luminoase
cadouri personalizate inscripţionări maşini
accesorii nunta/botez

Puteţi vedea câteva din lucrările mele pe site-ul:  http://www.mihaelaclopotaru.ro/portfolio.html, iar la secţiunea Contact puteţi lua legătura cu mine.

 

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Grafică şi design by Mihaela Clopotaru (P)”

  1. […] Sunt Mihaela Clopotaru, designer grafic freelancer. Având în vedere situaţia economică din această perioadă,  multe companii, chiar marile corporații, sunt īn căutarea de soluţii de reducere a costurilor. În multe cazuri Departamentul de Marketing este prima ţintă a restructurărilor de cheltuieli şi personal. Deoarece acest departament  utilizează designerii grafici, îngăduiţi-mi să vă prezint câteva servicii pe care le pot efectua.Continuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes