Handbaliştii juniori români continuă parcursul la campionatele mondiale

dsc_7583_611xChiar dacă a ratat calificarea în fazele superioare ale Campionatului Mondial de Handbal Masculin Juniori din Ungaria, echipa României continuă meciurile în cadul acestei competiţii pentru a obţine un loc cât mai bun la finalul acesteia. Astfel, după ce în optimile de finală a fost eliminată de echipa Danemarcei, cu scorul de 35 – 14, echipa României a învins Franţa cu scorul de 29 – 26, în data de 19 august, într-un meci pentru locurile 9 – 16. Următorul meci, pentru locurile 9 – 12, va fi jucat de juniorii români chiar împotriva echipei ţării gazdă, Ungaria, în data de 21 august de la ora 15:00 – ora Ungariei – potrivit unui articol postat pe site-ul competiţiei.

Până acum handbaliştii juniori români, pregătiţi în cea mai mare parte la Centrul Naţional de Excelenţă în Handbal „Marian Cozma” din Sighişoara, au obţinut în cadrul Campionatului Mondial din Ungaria, trei victorii: 32-27 cu Qatar; 28-18 cu Tunisia (aceste două meciuri fiind în grupa B) şi 29-26 cu Franţa (meci pentru locurile 9-16). A mai avut un meci egal cu Slovenia, 27-27, în grupa B; şi trei înfrângeri: 29-38 cu Suedia; 34-37 cu Coreea de Sud (aceste două meciuri fiind în grupa B) şi 26-29 cu Danemarcă în optimile de finală.

Vezi şi articolul postat pe site-ul competiţiei referitor la victoria României în meciul cu Franţa:

Romania beats France precum şi galeria foto de la acest meci

Referinţe:

Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori: România pe locul 4 în grupă după primele trei meciuri disputate

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Handbaliştii juniori români continuă parcursul la campionatele mondiale”

  1. […] Chiar dacă a ratat calificarea în fazele superioare ale Campionatului Mondial de Handbal Masculin Juniori din Ungaria, echipa României continuă meciurile în cadul acestei competiţii pentru a obţine un loc cât mai bun la finalul acesteia. Astfel, după ce în optimile de finală a fost eliminată de echipa Danemarcei, cu scorul de 35 – 14,Continuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes