Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori: România pe locul 4 în grupă după primele trei meciuri disputate

img_8031b_611xUn egal, o victorie şi o înfrângere au obţinut handbaliştii români până acum la Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori ce are loc în aceste zile în Ungaria. În primul meci disputat în cadrul acestei competiţii, handbaliştii români au avut scor egal, 27-27 cu echipa Sloveniei, în 11 august. În 12 august echipa României a obţinut o frumoasă victorie, 32-27, în meciul disputat contra echipei din Qatar. Însă ziua de marţi, 13 august, a fost cu ghinion pentru sportivii români care au pierdut în faţa echipei Suediei cu scorul de 38-29. După aceste trei meciuri disputate, echipa de handbal juniori a României se află pe locul 4 în Grupa B, cu 3 puncte, înaintea sa clasându-se echipele Suediei, Sloveniei şi Qatar-ului. În cadrul acestei grupe România mai are de disputat 2 meciuri: contra Tunisiei, în 15 august, şi contra Coreei de Sud, în 16 august.

Reamintim că în perioada 10-23 august are loc în Ungaria Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori la care participă şi echipa României formată în mare parte din sportivii pregătiţi la Centrul Naţional de Excelenţă în Handbal „Marian Cozma” din Sighişoara.

Pentru articole, informaţii şi fotografii de la meciuri, accesaţi link-urile de mai jos:

Sweden: the third win in a row (articol postat pe site-ul Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori)

Romania-Qatar 32-27 (articol postat pe site-ul Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori)

Foto-galerie de la meciul România-Qatar (de pe site-ul competiţiei)

Slovenia-Romania: a draw! (articol postat pe site-ul Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori)

Foto-galerie de la meciul Slovenia-România (de pe site-ul competiţiei)

Referinţe:

Handbaliştii sighişoreni la Campionatul Mondial de Handbal Juniori din Ungaria (RadioSon Sighişoara via Sighişoara Freelance Reporter)

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori: România pe locul 4 în grupă după primele trei meciuri disputate”

  1. […] Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori: România pe locul 4 în grupă după primele trei m… […]

  2. […] Un egal, o victorie şi o înfrângere au obţinut handbaliştii români până acum la Campionatul Mondial de Handbal Masculin Juniori ce are loc în aceste zile în Ungaria. În primul meci disputat în cadrul acestei competiţii, handbaliştii români au avut scor egal, 27-27 cu echipa Sloveniei, în 11 august. În 12 august echipa României a obţinutContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes