Conflicte care nu se văd, la Sighişoara

logo zi-de-ziTimp de două săptămâni, 22 iulie – 6 august, Sighişoara găzduieşte a doua ediţie a Şcolii de vară Global Research Summer School, un proiect marca V.I.P., Voluntari pentru Idei şi Proiecte. Tema proiectului din acest an este dată de conflictele dintre state care nu se văd, dar care ard mocnit în interiorul anumitor state. Conferinţe, seminarii şi ateliere. Toate au loc în cadrul Şcolii de Vară de la Sighişoara.

11 ţări participante

Şcoala de Vară Global Research Summer School se desfăşoară pentru a doua oară, tema principală a proiectului din acest an fiind dată de conflictele dintre state care nu se văd, începând cu cele etnice, religioase, culturale, sociale sau economice.

Sub îndrumarea unor lectori consacraţi, participanţii, studenţi din 11 state, vor avea parte de o serie de seminarii şi workshopuri menite să abordeze o nouă perspectivă asupra conflictelor ce marchează lumea contemporană. „Împreună cu cei 13 colegi ai mei suntem membri în organizaţia Voluntari pentru Idei şi Proiecte, înfiinţată în urmă cu 14 ani şi care are aproximativ 150 de membri activi împărţiţi pe patru comunităţi. (citeşte articolul complet)

Referinţe:

„Războaiele care nu se văd” (Radio Tîrgu Mureş)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Conflicte care nu se văd, la Sighişoara”

  1. […] Timp de două săptămâni, 22 iulie – 6 august, Sighişoara găzduieşte a doua ediţie a Şcolii de vară Global Research Summer School, un proiect marca V.I.P., Voluntari pentru Idei şi Proiecte. Tema proiectului din acest an este dată de conflictele dintre state care nu se văd, dar care ard mocnit în interiorul anumitor state. Conferinţe,Continuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes