Ne aşteaptă patru zile cu temperaturi ridicate

radioson-300x115Meteorologii au emis o informare meteo de caniculă pentru următoarele patru zile. Astfel, începând de joi şi până duminică, vremea va fi foarte caldă cu temperaturi de 36 de grade.
Cel mai cald va fi spre sfârşit de săptâmână, când, potrivit site-urilor specializate, temperaturile pot depăşi 30 de grade, la sol, temperaturile de 35-36 de grade se vor resimţi şi mai acut, mai ales în aglomerările urbane (chiar în această perioadă la Sighişoara are loc festivalul medieval), unde vor fi cu până la 10 grade mai mari, ajungând chiar la 40-45 de grade Celsius. În aceste condiţii medicii ne recomandă să dăm dovadă de prudenţă, să nu ne expunem la soare şi, pe cât posibil, să stăm cât mai mult în spaţii ventilate.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Ne aşteaptă patru zile cu temperaturi ridicate”

  1. […] Meteorologii au emis o informare meteo de caniculă pentru următoarele patru zile. Astfel, începând de joi şi până duminică, vremea va fi foarte caldă cu temperaturi de 36 de grade. Cel mai cald va fi spre sfarsit de saptamana, iar medicii ne recomanda sa dam dovada de prudenta, sa nu ne expunem la soare siContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes