ACTORKIDS, unica tabără profesionistă de teatru şi film, anul acesta, în Cetatea Sighişoara (comunicat de presă)

comunicate-presaCel mai interesant eveniment dedicat copiilor pasionați de teatru, film și televiziune, Tabăra de Teatru și Film pentru copii și adolescenți, ACTORKIDS, se va desfășura în aceasta vară în istorica cetate Sighișoara.

Tabăra se adresează copiilor și adolescenților de vârstă școlară—între 10-15 ani— cărora le oferă ocazia unică să participe la cursuri de arta actorului, arte conexe și aptitudini, susținute de cei mai buni profesori de la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” din București, invitați de către organizatori să participe la acest eveniment unic în peisajul educațional și cultural românesc.

Anul trecut ACTORKIDS i-a avut ca invitați speciali pe prof. univ. Sanda Manu și Grigore Leșe.

Anul acesta, Asociația Culturală FLOWER POWER, organizator al evenimentului, anunță participarea la eveniment a actorilor Gheorghe Visu și Ana-Ioana Macaria, care au promis că vor veni să le împărtășească celor mici din experiențele lor de pe scenă și de pe platourile de filmare. (citeşte comunicatul de presă complet)

În comunicatul de mai sus nu se precizează data când va avea loc tabăra de la Sighişoara, dar pe site-ul manifestării, www.actorkids.org se arată că tabăra se va desfăşura între 6 şi 12 august iar înscrierile se pot face până la date de 30 iulie. Pe acelaşi site găsiţi şi informaţii privind locaţiile unde se vor desfăşura activităţile taberei.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “ACTORKIDS, unica tabără profesionistă de teatru şi film, anul acesta, în Cetatea Sighişoara (comunicat de presă)”

  1. […] Cel mai interesant eveniment dedicat copiilor pasionați de teatru, film și televiziune, Tabăra de Teatru și Film pentru copii și adolescenți, ACTORKIDS, se va desfășura în aceasta vară în istorica cetate Sighișoara. Tabăra se adresează copiilor și adolescenților de vârstă școlară—între 10-15 ani— cărora le oferă ocazia unică să participe la cursuri de arta actorului,Continuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes