Agresorul jurnalistului sighişorean ripostează

independentulÎn urma articolului publicat zilele trecute despre jurnalistul sighișorean agresat în Piața Cetății revenim cu un punct de vedere al agresorului pe care-l facem cunoscut cititorilor noștri cu precizarea că textul este asumat integral de către acesta. Pe măsură ce vor interveni noi informații legate de caz vă vom ține la curent.

“Acesta este punctul meu de vedere, Florea Horaţiu, etichetat “d-l huligan” pseudo-agresor al reporterului „agresat”,  în fapt el însuşi agresor. În ziua respectivă a lunii iulie ca şi în alte zile anterioare, dl. reporter sub pretextul unor discuţii cu primarul municipiului, îşi efectuează turul de control prin birourile primăriei, unde vânează domnişoare sau doamne cărora le face avansuri şi deschide discuţii cu tentă sexuală ”doar, doar cineva se autosesizează” şi acceptă o invitaţie. Dacă este neluat în seamă sau i se oferă un zâmbet amar (om cu lipsă totală de scrupule şi obsedat) ameninţă cu transformarea zâmbetului în plâns. (citeşte articolul complet)

Referinţe:

Jurnalist sighişorean luat la bătaie în Piaţa Cetăţii (Independentul sighişorean – cuprinde declaraţia completă a jurnalistului şi contextul în care s-a produs incidentul)

Jurnalist agresat în Piaţa Cetăţii (Sighişoara Freelance Reporter)

Nota admin: Având în acest moment declaraţiile ambelor părţi, nu mai putem cataloga persoanele implicate ca “victimă” sau “agresor”, justiţia fiind singura în măsură să decidă în acest caz cine este victimă şi cine este agresor. De aceea mi se pare cam neinspirat titlul dreptului la replică publicat de către Independentul sighişorean, mai ales punând cuvântul “agresor” în acelaşi context cu “ripostează”…

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Agresorul jurnalistului sighişorean ripostează”

  1. […] În urma articolului publicat zilele trecute despre jurnalistul sighișorean agresat în Piața Cetății revenim cu un punct de vedere al agresorului pe care-l facem cunoscut cititorilor noștri cu precizarea că textul este asumat integral de către acesta. Pe măsură ce vor interveni noi informații legate de caz vă vom ține la curent. “Acesta este punctul meuContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes