Tabăra Internaţională de Arte Plastice “Instantanee Medievale”

afis expoÎn aceste zile se află în plină desfăşurare la Sighişoara cea de-a III-a ediţie a Taberei Internaţionale de Arte Plastice “Instantanee Medievale”. Manifestarea este organizată de Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş(C.J.C.T.E.A) şi Asociaţia Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România – A.L.Z.I.A.R.  Participă artişti plastici din ţară şi stăinătate (Croaţia, Italia, Moldova, Turcia), profesori de arte vizuale şi elevi ai Şcolii Populare de Artă din cadrul Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş, şi ai altor Şcoli Populare de Arte din ţară. Tabăra de creaţie (7-14 iulie) se va finaliza cu o expoziţie. Vernisajul va avea loc sâmbătă 13 iulie 2013, de la ora 19 la Galeria de Artă Contemporană Turnul Fierarilor Sighişoara a Asociaţiei Artiştilor Plastici Alma Mater Castrum Sex.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Tabăra Internaţională de Arte Plastice “Instantanee Medievale””

  1. Anca Silvia Ratiu says:

    Poate ar trebui facuta precizarea ca tabara se afla la doua editie si Primaria Sighisoara, pe langa ca e membru cotizant al A.L.Z.I.A.R, principalul organizator, a fost de la inceput partener in organizarea acesteia. Pentru proiectul din acest an s-a depus chiar, in cadul acestui parteneriat o cerere de finantare la AFCN care, din pacate nu a fost aprobata.Una peste alta tabara este un excelent mijloc de promovare si este un lucru bun ca se intampla din nou, dupa succesul primei editii cand pictori din toata tara au zugravit cu talent frumusetea Sighisoarei, asa cum a vazut-o fiecare, picturile lor fiind folosite pentru un calendar care a fost distribuit inclusiv in strainatate.

  2. […] În aceste zile se află în plină desfăşurare la Sighişoara cea de-a III-a ediţie a Taberei Internaţionale de Arte Plastice “Instantanee Medievale”. Manifestarea este organizată de Centrul Judeţean pentru Cultură Tradiţională şi Educaţie Artistică Mureş(C.J.C.T.E.A) şi Asociaţia Localităţilor şi Zonelor Istorice şi de Artă din România – A.L.Z.I.A.R.  Participă artişti plastici din ţară şi stăinătate (Croaţia,Continuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes