“Fără teatru nu m-aş mai simţi cel care sunt” (interviu cu actorul Nelu Roman la Radio Catch 22 London)

elu romanEste de părere că nimic nu se compară cu aplauzele (cele sincere desigur) primite după un spectacol. „Nimic nu se compară cu zâmbetul celui din faţă sau cu hohotul de râs atunci când îl stârneşti prin teatru. Acolo se petrec lucruri pe care nu le întâlneşti în altă parte, în acele secunde, în acele minute viaţa capătă alt sens”.

Destăinuirile unui român pentru care meseria nu este un „loc de muncă”, ci credinţă.

Oana Grigore: V-aţi început activitatea ca realizator de emisiuni culturale la Radio Son Sighişoara. De atunci au trecut destul de mulţi ani (1997). De ce aţi decis să renunţaţi la radio?

Nelu Roman, actor: Am făcut parte din prima echipă care a avut menirea să deschidă primul post de radio local. O experienţă de care îmi amintesc cu mare drag şi plăcere, dar şi nostalgia unor întâmplări mai puţin plăcute din acea perioadă. Atunci, lucrând ca redactor şi realizator, am conştientizat câta muncă depui pentru o oră de emisie. Tot atunci am realizat, la modul „rudimentar” desigur, cum e să pregăteăti şi să aduci la cunoştinţa publicului, mă rog, a ascultătorilor, informaţia de ultimă oră. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to ““Fără teatru nu m-aş mai simţi cel care sunt” (interviu cu actorul Nelu Roman la Radio Catch 22 London)”

  1. […] Este de părere că nimic nu se compară cu aplauzele (cele sincere desigur) primite după un spectacol. „Nimic nu se compară cu zâmbetul celui din faţă sau cu hohotul de râs atunci când îl stârneşti prin teatru. Acolo se petrec lucruri pe care nu le întâlneşti în altă parte, în acele secunde, în acele minute viaţaContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes