Rezultate ale evaluării naţionale la nivelul Sighişoarei

radioson-300x115Un procent de aproape 70% dintre elevii ce au susţinut evaluarea naţională la centrul de examinare de la Colegiul Naţional “Mircea Eliade” au obţinut note peste 5, transmite postul RadioSon Sighişoara. Dintr-un total de 260 elevi înscrişi la acest centru, s-au prezentat la evaluare 245.  Dintre aceştia, 20 au obţinut note peste 9 la examenul de evaluare.

La centrul de examinare de la Liceul Tehnologic nr. 2 au obţinut note peste 5 un procent de 78,61% din elevii care s-au prezentat la examen. La acest centru din cei 176 elevi înscrişi s-au prezentat la examene 173. 136 elevi au obţinut note peste 5 iar 14 dintre aceştia au luat note între 9 şi 10. Rezultatele finale ale testelor de evaluare naţională pentru clasele a VIII-a vor fi afişate în data de 3 iulie, după soluţionarea contestaţiilor. Notele obţinute la evaluarea naţională de absolvenţii claselor a VIII-a vor conta la admiterea la liceu, care se va desfăşura în trei etape.

Vezi şi Clarificări privind algoritmul de repartizare în licee 2013

Clarificări privind modul de completare al fișei de înscriere în anul școlar 2012-2013

Lista liceelor în judeţul Mureş

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Rezultate ale evaluării naţionale la nivelul Sighişoarei”

  1. […] Un procent de aproape 70% dintre elevii ce au susţinut evaluarea naţională la centrul de examinare de la Colegiul Naţional “Mircea Eliade” au obţinut note peste 5, transmite postul RadioSon Sighişoara. Dintr-un total de 260 elevi înscrişi la acest centru, s-au prezentat la evaluare 245.  Dintre aceştia, 20 au obţinut note peste 9 la examenulContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes