Dosar de corupţie pierdut la Judecătoria Sighişoara

logo zi-de-ziPreşedintele Judecătoriei Sighişoara, judecătorul Doina Volanschi, a anunţat, pe portalul instanţelor de judecată din România, administrat de Ministerul Justiţiei, că a constatat pierderea a patru volume dintr-un dosar de urmărire penală pentru corupţie în cadrul căruia pe lista inculpaţilor se regăseşte şi Emil Tudoran, fost primar al comunei Apold.

Patru volume din dosar, „evaporate”

Halucinantul anunţ a fost postat în data de 19 iunie 2013, pe adresa web http://portal.just.ro/308/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30800000000016206&id_inst=308 şi are următorul conţinut: (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Dosar de corupţie pierdut la Judecătoria Sighişoara”

  1. accipiter gentilis says:

    Daca cineva o sa fie suficient de curios sa cerceteze, fie si numai superficial, cam cine se numara printre beneficiarii directi si INDIRECTI ai faptelor de coruptie judecate, va intelege mai lesne cum a fost posibila volatilizarea unui dosar penal aflat pe rol.
    In cauza, inclusiv parte din actele de punere in posesie formal legale par a fi rezultatul unor manopere frauduloase…

  2. […] Preşedintele Judecătoriei Sighişoara, judecătorul Doina Volanschi, a anunţat, pe portalul instanţelor de judecată din România, administrat de Ministerul Justiţiei, că a constatat pierderea a patru volume dintr-un dosar de urmărire penală pentru corupţie în cadrul căruia pe lista inculpaţilor se regăseşte şi Emil Tudoran, fost primar al comunei Apold. Patru volume din dosar, „evaporate” HalucinantulContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes