Apă potabilă mai bună la Sighişoara şi Cristuru Secuiesc cu ajutorul fondurilor europene – Comunicat de presă

logo-aquaLocuitorii din Sighişoara şi Cristuru Secuiesc, precum şi cei din zonele limitrofe, vor beneficia de creşterea calităţii apei potabile, datorită reabilitării Staţiilor de tratare din aceste localităţi.
Lucrările de reabilitare a Staţiilor de tratare apă potabilă din cele două localităţi sunt incluse în proiectului privind “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş”, cofinanţat din Fondul de Coeziune, iar în urma finalizării acestora peste 46.000 de consumatorii se vor bucura de apă potabilă mai bună la robinet.
În urma finalizării procedurii de achiziţie publică, în data de 19.06.2013, a avut loc la sediul S.C. Compania AQUASERV S.A. din Tîrgu-Mureş, semnarea Contractului de lucrări, având ca obiectSighişoara şi Cristuru Secuiesc- Reabilitarea staţiilor de tratare a apei” cuS.C. AEG TEHNOLOGY S.R.L.. Autoritatea Contractantă este S.C. Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureş.
Acesta este cel de-al 8-lea contract de lucrări semnat în cadrul proiectului şi are o durată pentru execuţie de 24 de luni de la data începerii, la care se adaugă 12 luni perioada de notificare defecte. Valoarea maximă plătibilă este de 26,086,206.00 lei la care se adaugă TVA, conform legislaţiei în vigoare.
DESCRIERE PROIECT
Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Mureş
Valoarea totală a proiectului – 110.875.965 Euro
Perioada de implementare – 2011-2015
Beneficiari – aproximativ 300.000 de locuitori din zona de operare AQUASERV
Proiectul este implementat de către Operatorul Regional S.C. Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureş şi reprezintă cea mai importantă investiţie de până acum din judeţul Mureş, în domeniul infrastructurii de apă potabilă/canalizare.

Articole pe aceeaşi temă:

Începe reabilitarea stației de epurare Sighișoara (Agerpress via Punctul)

Apă potabilă mai bună la Sighişoara şi Cristuru Secuiesc (Zi de zi)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Apă potabilă mai bună la Sighişoara şi Cristuru Secuiesc cu ajutorul fondurilor europene – Comunicat de presă”

  1. […] Locuitorii din Sighişoara şi Cristuru Secuiesc, precum şi cei din zonele limitrofe, vor beneficia de creşterea calităţii apei potabile, datorită reabilitării Staţiilor de tratare din aceste localităţi. Lucrările de reabilitare a Staţiilor de tratare apă potabilă din cele două localităţi sunt incluse în proiectului privind “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţulContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes