Veste îngrijorătoare: Şcoala de Muzică din Sighişoara în pericol de a fi închisă

radioson-300x115Părintii celor 92 de elevi înscrişi la Şcoala de Muzică din Sighişoara sunt îngrijoraţi că aceasta ar fi în pericol de a fi închisă, transmite postul RadioSon Sighişoara. Îngrijorarea a apărut după ce cadrele didactice de la Şcoala de Muzică au constatat că în noua reţea educaţională aferentă municipiului Sighişoara pentru anul şcolar 2013-2014 Şcoala de Muzică nu mai figurează. Deşi nu au primit vreo informare scrisă, din comunicările cu reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean a reieşit că se vehiculează ideea închiderii unor şcoli vocaţionale.
Şcoala de muzică de la Sighişoara are o vechime de 40 de ani, de-a lungul anilor mii de elevi au deprins tainele muzicii la multe instrumente, sub îndrumarea unor profesori foarte dedicaţi, chiar dacă insuficient motivaţi financiar, dar mândri că unii dintre foştii lor elevi au ajuns instrumentişti talentaţi în orchestre din ţară sau străinătate. Totodată Şcoala de Muzică a devenit o pepiniera pentru Fanfara Sighişoara, iar inchiderea acesteia ar zădărnici ani de muncă şi speranţe ale părinţilor şi elevilor sighişoreni înscrişi la această şcoală.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Veste îngrijorătoare: Şcoala de Muzică din Sighişoara în pericol de a fi închisă”

  1. […] Referințe: Veste îngrijorătoare: Şcoala de Muzică din Sighişoara în pericol de a fi închisă (RadioSON) […]

  2. […] Părintii celor 92 de elevi înscrişi la Şcoala de Muzică din Sighişoara sunt îngrijoraţi că aceasta ar fi în pericol de a fi închisă, transmite postul RadioSon Sighişoara. Îngrijorarea a apărut după ce cadrele didactice de la Şcoala de Muzică au constatat că în noua reţea educaţională aferentă municipiului Sighişoara pentru anul şcolar 2013-2014 ŞcoalaContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes