Sighişoara Film Festival abia la toamnă

radioson-300x115De anul acesta cea de-a cincea ediţie a Sighişoara Film Festival nu se va mai desfăşura la început de iulie, cum eram obişnuiţi, ci la începutul lunii septembrie, transmite postul RadioSon. Decizia aparţine organizatorilor fără a specifica însă şi motivul. Aceştia urmează să ceară sprijin de la Consiliul local Sighişoara pentru organizarea evenimentului.
Si anul acesta în cadrul Sighişoara Film Festival organizatorii intenţionează să prezinte publicului sighişorean, dar şi turiştilor care se vor afla la Sighişoara în acea perioadă, cele mai premiate creaţii regizorale şi actoriceşti, lungmetraje, scurt metraje şi ocumentare. Proiecţiile vor avea loc pe un ecran uriaş în aer liber în Piaţa Cetăţii şi vor putea fi vizionate gratuit, alături de regizorii, producătorii, actori şi multe alte personalităţi din cinematografia şi viaţa culturală românească care vor fi invitate la eveniment.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Sighişoara Film Festival abia la toamnă”

  1. […] De anul acesta cea de-a cincea ediţie a Sighişoara Film Festival nu se va mai desfăşura la început de iulie, cum eram obişnuiţi, ci la începutul lunii septembrie, transmite postul RadioSon. Decizia aparţine organizatorilor fără a specifica însă şi motivul. Aceştia urmează să ceară sprijin de la Consiliul local Sighişoara pentru organizarea evenimentului. Si anulContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes