Conflict de interese la Primăria Sighișoara

logo-punctulAgenția Națională de Integritate a constatat existența conflictului de interese în materie administrativă în cazul RAȚIU ANCA SILVIA (Șef Serviciu Relații Publice din cadrul Primăriei Sighișoara, Jud. Mureș). Starea de conflict de interese în materie administrativă a intervenit întrucât persoanele evaluate, soții acestora sau rudele de gradul I, având interese patrimoniale, au influenţat deciziile pe care aceștia au trebuit să le ia în exercitarea funcţiei publice, contrar prevederilor legale: (citeşte articolul complet)

Referitor la acest subiect am solicitat prin e-mail un punct de vedere al d-nei Anca Silvia Raţiu pe care-l vom publica de îndată ce-l vom primi.

Vezi şi Comunicatul de presă al Agenţiei Naţionale de Integritate referitor la acest subiect.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Conflict de interese la Primăria Sighișoara”

  1. […] Agenția Națională de Integritate a constatat existența conflictului de interese în materie administrativă în cazul RAȚIU ANCA SILVIA (Șef Serviciu Relații Publice din cadrul Primăriei Sighișoara, Jud. Mureș). Starea de conflict de interese în materie administrativă a intervenit întrucât persoanele evaluate, soții acestora sau rudele de gradul I, având interese patrimoniale, au influenţat deciziile pe careContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes