Donaţie britanică pentru siguranţa Sighişoarei – Galerie foto

logo zi-de-ziPompierii din localitatea britanică Shropshire au donat sâmbătă, 8 iunie, Detaşamentului de Pompieri din Sighişoara, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, precum şi câteva sute de echipamente de protecţie. Din partea municipalităţii, delegaţia britanică a fost întâmpinată de viceprimarul Dan Bândea care a declarat, pentru cotidianul “Zi de Zi”, că donaţia este foarte utilă pentru eventualele intervenţii în zonele înguste ale oraşului. “Pompierii din Shropshire au fost şi anul trecut în Sighişoara, prilej cu care am pus bazele acestei colaborări. Autospeciala este foarte utilă pentru pompierii din Sighişoara deoarece cu ajutorul ei se poate ajunge în orice colţişor al oraşului şi mai ales al Cetăţii”, a afirmat Dan Bândea. (citeşte articolul complet)

Iată mai jos o galerie foto de la ceremonia de predare a autospecialei:

Foto: Florin Pîcă

Referinţe:

Autospeciale de intervenţie pentru pompierii sighişoreni (Sighişoara Freelance Reporter – octombrie 2012)

VIDEO: Mutarea unei maşini ce încurca desfăşurarea unei ceremonii la Sighişoara (Sighişoara freelance Reporter – octombrie 2012)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Donaţie britanică pentru siguranţa Sighişoarei – Galerie foto”

  1. […] Pompierii din localitatea britanică Shropshire au donat sâmbătă, 8 iunie, Detaşamentului de Pompieri din Sighişoara, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, precum şi câteva sute de echipamente de protecţie. Din partea municipalităţii, delegaţia britanică a fost întâmpinată de viceprimarul Dan Bândea care a declarat, pentru cotidianul “Zi de Zi”, că donaţia este foarte utilă pentruContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes