Festival al copiilor la Daneş “năşit” de Akos Mora

logo zi-de-ziSenatorul liberal Akos Mora a anunţat că împreună cu Asociaţia Vatra Saşilor va organiza primul Festival Judeţean alafis Copiilor din judeţul Mureş, eveniment care va avea loc la Daneş, în perioada 8-9 iunie. “Deşi Ziua Internaţională a copilului este sărbătorită în majoritatea comunităţilor prin variate manifestări de mai mică sau mai mare anvergură, rare au fost situaţiile create în România care au avut ca rezultat marcarea acestei frumoase sărbători internaţionale prin organizarea unui adevărat Festival al Copiilor de nivel judeţean, regional sau naţional. Această stare de fapt dorim s-o transformăm într-o bună oportunitate de a prelua iniţiativa organizarii primului Festival Judeţean al Copiilor din judeţul Mureş”, a declarat Akos Mora.

Locaţie strategică

Potrivit acestuia, decizia plasării festivalului la Daneş, la şase kilometri de Sighişoara, „corespunde setului de criterii care au fost luate în calcul în dinamica acestui nou proiect”, care doreşte „să atragă un număr mare de participanţi într-un spaţiu natural, rural şi istoric” dar, în acelaşi timp, racordat la modernitate printr-o infrastructură accesibilă. (citeşte articolul complet)

Articole pe aceeaşi temă:

Festivalul copiilor, în premieră, la Daneș (Punctul)

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Festival al copiilor la Daneş “năşit” de Akos Mora”

  1. […] Festival al copiilor la Daneş “năşit” de Akos Mora (Zi de zi) […]

  2. […] Festival al copiilor la Daneş “năşit” de Akos Mora (Zi de zi) […]

  3. […] Senatorul liberal Akos Mora a anunţat că împreună cu Asociaţia Vatra Saşilor va organiza primul Festival Judeţean al Copiilor din judeţul Mureş, eveniment care va avea loc la Daneş, în perioada 8-9 iunie. “Deşi Ziua Internaţională a copilului este sărbătorită în majoritatea comunităţilor prin variate manifestări de mai mică sau mai mare anvergură, rare auContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes