“Tradiţia oraşului, anul ăsta cu zvâc de tinereţe”- la Muzeul de Istorie

afisNM“Tradiţia oraşului, anul ăsta cu zvâc de tinereţe”, acesta este titlul ce reuneşte manifestările pregătite pentru a marca Noaptea Muzeelor la Sighişoara, transmite postul RadioSon Sighişoara. Manifestările se vor desfăşura sâmbătă 18 mai de la ora 20.00 în Cetatea Sighişoara, iar ediţia de anul acesta se doreşte a fi una tinerească.
În acest an, Noaptea Muzeelor se va suprapune cu Ziua Internaţională a Muzeelor, evenimentele pogramate pentru a marca acest moment propunându-și să scoată în evidență și implicarea Muzeului de Istorie în viața comunității.
Spre deosebire de anii anteriori când evenimentele se desfășurau în fața Muzeului de Istorie, anul acesta sunt propuse trei locații pentru desfășurarea activitățiilor:
Piaţa Muzeului 1 – în faţa Turnului cu Ceas – Piaţa Muzeului 7 – în faţa Primăriei respectiv Piaţa Cetăţii. Programul va cuprinde tradiţionala paradă dar și multe surprize pregătite de reprezentanții muzeului împreună cu elevi de la Liceul Joseph Haltrich, de la Colegiul Naţional Mircea Eliade, Fanfara Sighişoara, Toboşarul Cetăţii, Cercul de Teatru al Clubului Copiilor, precum şi cu Asociaţia Artiştilor Plastici „Alma Mater Castrum Sex”.

Citește și:

Surprize de neuitat la Noaptea Muzeelor Sighişoara (Zi de zi)

Noaptea Muzeelor 2013 (de pe site-ul Primăriei Sighişoara)

Noaptea Muzeelor – 18 mai 2013 (RadioSon Sighişoara)

Noaptea Muzeelor la Sighișoara (RadioSon Sighişoara)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes