O nouă ediţie a Târgului meşteşugarilor

radioson-300x115Confom tradiţiei păstrate de nouă ani, şi anul acesta se va organiza în Cetate Târgul meşteşugarilor, manifestare ce se va desfăşura în perioada 4-6 iulie, transmite postul RadioSon. Târgul Meşteşugarilor reprezintă un prilej de comunicare între meşterii populari de etnii diferite şi o piaţă de desfacere pentru obiectele de artizanat. Evenimentul va avea şi un scop educativ, în cadrul târgului, urmărindu-se transmiterea meşteşugurilor cu tradiţie lăsate din bătrâni către publicul interesat, fiind de aşteptat ca şi în acest an în cadrul târgului să fie organizate ateliere de creaţie.
În perioada următoare se aşteaptă ca meşteşugarii să transmită intenţia lor de a participa la acest târg. La fiecare din ediţiile anterioare minim 50 de meşteşugari onorau târgul de la Sighişoara cu prezenţa lor.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “O nouă ediţie a Târgului meşteşugarilor”

  1. Anca-Silvia Ratiu says:

    Pentru acurateţea ştirii, facem precizarea că evenimentul este cuprins în calendarul manifestărilor culturale sighişorene organizate în parteneriat cu municipalitatea, confrom tradiţiei şi în spiritul bunei colaborări cu ONG-urile sighişorene, în speţă cu Fundaţia Veritas. Este un detaliu important pe care postul Radioson uita sa il aminteasca…

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes