Spitalul din Sighişoara, pregătiri pentru acreditarea din 2014

logo zi-de-ziDeşi finanţarea de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mureş pentru Spitalul Municipal Sighişoara este mai mică în acest an, conducerea unităţii medicale intenţionează să identifice noi surse de finanţare pentru investiţiile care trebuie finalizate pentru acreditarea din 2014. În prezent, potrivit dr. Aurelia Maşca, managerul Spitalului Municipal Sighişoara deficitul de personal medical, mediu şi auxiliar începe să scadă.

Reporter: Cum s-a derulat contractarea cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mureş privind finanţarea Spitalului Municipal Sighişoara în acest an?

Dr. Aurelia Maşca: În condiţiile în care tariful pe caz ponderat a scăzut de la 1.444 lei la 1.380 lei finanţarea nu are cum să fie avantajoasă. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Spitalul din Sighişoara, pregătiri pentru acreditarea din 2014”

  1. […] Spitalul din Sighişoara, pregătiri pentru acreditarea din 2014 Investigaţii CT gratuite la Spitalul din Sighişoara […]

  2. […] Deşi finanţarea de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mureş pentru Spitalul Municipal Sighişoara este mai mică în acest an, conducerea unităţii medicale intenţionează să identifice noi surse de finanţare pentru investiţiile care trebuie finalizate pentru acreditarea din 2014. În prezent, potrivit dr. Aurelia Maşca, managerul Spitalului Municipal Sighişoara deficitul de personal medical, mediuContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes