A intrat în vigoare “Regulamentul de Parcare, Acces şi Trafic în Cetatea Medievală Sighişoara”

PICT7345După numeroase dezbateri, amânări, discuţii în contradictoriu şi chiar procese în instanţă a intrat în sfârşit în vigoare “Regulamentul de Parcare, Acces şi Trafic în Cetatea Medievală Sighişoara – Zonă protejată cu valoare mondială”. Anunţul a fost postat în data de 25 aprilie pe site-ul Primăriei Sighişoara la un loc cu regulamentul. Legat de această informaţie, pagina de Facebook “Sighişoara Contemporană” relatează următoarea situaţie care ar fi avut loc azi-dimineaţă (o satiră, după cum specifică autorul postării într-un comentariu): “Zeci de elevi au fost nevoiți să meargă pe jos la școlile din Cetate pentru că accesul auto este, mai nou, interzis. Părinții revoltați s-au adunat în parcare scandând “Jos Primaru’! Huooo!”. Întrebat care este motivul revoltei sale, un părinte a spus, cu lacrimi în ochi: “E o nenorocire ce se întâmplă. Până acum îl aduceam și îl luam zilnic pe micuț cu mașina. De azi încolo el trebuie să facă mișcare. Iar când iese de la școală trebuie să meargă la ore de gramatică și, după aceea, la ore de pian. E o mizerie. Nu știu ce sa mă fac. Copilul meu nu se mai poate încadra în orarul zilnic”.”

Vom reveni cu amănunte. Până atunci daţi click pe link-ul de ma jos pentru a citi şi lua cunoştinţă de regulament:

Regulamentul de Parcare, Acces şi Trafic în Cetatea Medievală Sighişoara – Zonă protejată cu valoare mondială

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “A intrat în vigoare “Regulamentul de Parcare, Acces şi Trafic în Cetatea Medievală Sighişoara””

  1. […] A intrat în vigoare “Regulamentul de Parcare, Acces şi Trafic în Cetatea Medievală Sighişoara… […]

  2. Cristilu says:

    Am luat la cunostinta despre regulamentul de parcare, acces … bla, bla, bla, regulament care este frumos si respectat doar pe hartie. Daca sunteti cumva prin cetate, veti vedea acelasi trafic, de data aceasta accesul in cetate este “controlat” preferential, plimbarea prin cetate comparabila cu o plimbare prin parcarea Mitica. Cat despre parintii care au copii la scolile din cetate (si eu ma numar printre ei)este deosebit de riscant sa lasi singur un copil de 6-7 ani sa mearga prin cetate de la o scoala la alta sau unde au ore si activitati. Merg zilnic in cetate, va rog sa ma credeti ca traficul este la fel de intens ca inainte. Acestea sunt urmarile imediate ale aplicarii “Regulamentului preferential”

  3. […] După numeroase dezbateri, amânări, discuţii în contradictoriu şi chiar procese în instanţă a intrat în sfârşit în vigoare “Regulamentul de Parcare, Acces şi Trafic în Cetatea Medievală Sighişoara – Zonă protejată cu valoare mondială”. Anunţul a fost postat în data de 25 aprilie pe site-ul Primăriei Sighişoara la un loc cu regulamentul. Legat de această informaţie,Continuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes