8 soldaţi profesionişti vor fi angajaţi la Unitatea Militară din Sighişoara

radiotgmSăptămâna trecută s-a finalizat prima serie de recrutare a candidaţilor pentru posturile de soldaţi profesionişti la Centrul Militar din judeţul Mureş.

Ministerul Apărării Naţionale a alocat 8 posturi, anul acesta, în judeţul Mureş, pentru Unitatea Militară din Sighişoara.

Au aplicat 55 de persoane pentru aceste locuri.

Cei opt tineri au fost selectaţi după o serie de teste şi probe de aptitudini, spune şeful Biroului de Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş, col. Cristian Cioba.

Ministerul Apărării Naţionale a alocat, anul trecut, 11 locuri pentru soldaţi profesionişti în judeţul Mureş care au fost selectaţi în două serii. (citește articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “8 soldaţi profesionişti vor fi angajaţi la Unitatea Militară din Sighişoara”

  1. […] Săptămâna trecută s-a finalizat prima serie de recrutare a candidaţilor pentru posturile de soldaţi profesionişti la Centrul Militar din judeţul Mureş. Ministerul Apărării Naţionale a alocat 8 posturi, anul acesta, în judeţul Mureş, pentru Unitatea Militară din Sighişoara. Au aplicat 55 de persoane pentru aceste locuri. Cei opt tineri au fost selectaţi după o serieContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes