Dan Eugen Bândea mizează pe tinereţe în PNL Sighişoara

logo zi-de-ziViceprimarul municipiului Sighişoara, Dan Eugen Bândea, a fost reconfirmat luni, 8 aprilie, în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Sighişoara. În vârstă de 37 de ani, fost preşedinte interimar al PNL Sighişoara, Dan Eugen Bândea a mărturisit că principalele sale obiective de viitor sunt întărirea organizaţiei din punct de vedere politic şi cooptarea de noi tineri în echipa pe care o conduce.

Reporter: Ce obiective v-aţi propus pentru acest mandat de preşedinte al PNL Sighişoara?

Dan Eugen Bândea: Pentru perioada viitoare mi-am propus întărirea organizaţiei PNL Sighişoara şi bineînţeles cooptarea de noi membri în rândul organizaţiei. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Dan Eugen Bândea mizează pe tinereţe în PNL Sighişoara”

  1. […] Dan Eugen Bândea mizează pe tinereţe în PNL Sighişoara (Zi de zi) […]

  2. […] Viceprimarul municipiului Sighişoara, Dan Eugen Bândea, a fost reconfirmat luni, 8 aprilie, în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Sighişoara. În vârstă de 37 de ani, fost preşedinte interimar al PNL Sighişoara, Dan Eugen Bândea a mărturisit că principalele sale obiective de viitor sunt întărirea organizaţiei din punct de vedere politic şi cooptareaContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes