Delegaţie sighişoreană la Strasbourg

radioson-300x115O delegatie de 29 persoane din Sighişoara va vizita Strasbourg (Franţa) în perioada 22-28 aprilie 2013 pentru a reprezenta municipiului Sighişoara, la invitaţia preşedintelui Subcomisiei Premiului Europei, Sir Alan Meale, transmite postul RadioSon. Deplasarea delegaţiei la Strasboug a fost aprobată de Consiliul local Sighişoara în şedinţa din 28 martie iar bugetul acestei deplasări se compune din suma de 5.000 euro reprezentând Premiul Europei obţinut de Sighişoara în 2012, la care s-a mai adăugat suma de 3.500 euro din bugetul local.
Potrivit expunerii de motive ataşat proiectului de hotărâre, preşedintele Subcomisiei Premiul Europei a adresat Sighişoarei invitaţia de a vizita instituţiile europene de la Strasbourg. Delegaţia Sighişoarei este formată din Fanfara oraşului şi membrii ai staff-ului Primăriei care a muncit pentru participarea la competiţia Premiul Europei câştigată anul trecut de către Sighişoara. Vizita va avea loc în perioada 22-28 aprilie când va avea loc şi Sesiunea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Vezi şi Proietul de hotărâre privind deplasarea unei delegaţii la Strasbourg în perioada 22-28 aprilie 2013 pentru reprezentarea Municipiului Sighişoara

Both comments and pings are currently closed.

4 Responses to “Delegaţie sighişoreană la Strasbourg”

 1. Anca Silvia Ratiu says:

  Pentru acuratetea stirii:
  Bugetul “acestei deplasari”: 7.124 Euro (2.813 Euro cazarea si masa celor 29 persoane la Strasbourg, respectiv 4.311 Euro transportul Sighisoara-Strasbourg si retur).
  Surse de finantare conform HCL 42/2013:
  5.000 Euro – suma in bani primita drept premiu de Municipiul Sighisoara
  2.124 Euro – din bugetul local

 2. […] Delegaţie sighişoreană la Strasbourg (RadioSon via Sighişoara Freelance Reporter) […]

 3. Anca Silvia Ratiu says:

  expunere de motive .. “ataşat” proiectului de hotărâre?

 4. […] O delegatie de 29 persoane din Sighisoara va vizita Strasbourgul în perioada 22-28 aprilie 2013 pentru reprezentarea Municipiului Sighişoara, la invitatia presedintelui Subcomisiei Premiului Europei Sir Alan Meale. Alaturi de premiul in valoare de 5000 Euro primit de la Consiliul Europei anul trecut pentru realizarea acestei deplasari de la bugetul Sighisoarei se va aloca sumaContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes