Caramitru şi Mălăele vin la Sighişoara

radioson-300x115Spectacolul „Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele” va fi prezentat pe scena Sălii Mihai Eminescu în seara zilei de 26 aprilie, anunţă postul RadioSon citându-l pe Eduard Bănărescu, directorul Casei de Cultură Sighişoara. Seducători, cu un umor irezistibil şi cu profunzimea care i-a făcut legende, cei doi parteneri de dialog se caută, se înţeleg şi se testează, într-un spectacol aplaudat, deopotrivă de critică şi de public, o revelaţie a ultimelor sezoane, jucat cu casa închisă la fiecare dintre ediţii.
Ce mai aplaudată producţie a anului trecut, “Caramitru-Mălăele, câte-n luna şi în stele” este un spectacol de improvizaţie, pentru că “improvizaţia este starea de graţie a unui actor”, asa cum spune Horaţiu Mălăele, prin urmare ritmul este mereu altul, se joacă mereu în forţă, spectacolul este mai plin de haz şi mai profund de la o ediţie la alta.

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Caramitru şi Mălăele vin la Sighişoara”

  1. […] Spectacolul „Caramitru – Malaele, cate-n luna si in stele” va fi prezentat pe scena Salii Mihai Eminescu in seara zilei de 26 aprilie potrivit directorului Casei de cultura Eduard Banarescu. Seducatori, cu un umor irezistibil si cu profunzimea care i-a facut legende, cei doi parteneri de dialog se cauta, se inteleg si se testeaza, intr-unContinuare… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes