Handbalişti din patru ţări la Sighişoara

radioson-300x115 Sighişoara ar trebui să găzduiască o competiţie naţională handbalistică de anvergură, anunţă postul RadioSon Sighişoara. Gheorghe Forsea, director al Clubului Sportiv Şcolar din Sighişoara, are însă emoţii în ce priveşte găzduirea acestei competiţii datorită stării în care se află Sala Polivalentă “Radu Voina”. Acoperişul acesteia este degradat astfel că, în urma precipitaţiilor din ultima prioadă, apa a pătruns în interiorul sălii afectând suprafaţa de joc. De asemenea, vestiarele sălii au ajuns “într-un stadiu în care nu pot fi folosite”, mai precizează sursa citată.
În perioada 25-31 martie echipa Naţională de Juniori a Franţei va veni la Sighişoara şi va desfăşura un stagiu de pregătire în comun cu echipa Naţională a României de Juniori. Stagiul ar urma să se finalizeze cu o competiţie la care să participe echipe din 4 ţări: România, Franţa, Ungaria şi Polonia. Gheorghe Forsea a mai declarat că Federaţia Română de Handbal este deschisă organizării unor competiţii internaţionale la Sighişsoara, dar pentru ca oraşul nostru să le poată găzdui trebuie rezolvate probleme Sălii Polivalente “Radu Voina”.

Sala Polivalentă din Sighişoara a fost dată în folosinţă la mijlocul lunii ianuarie 2004, fiind considerată la acea vreme ca fiind una dintre cele mai moderne şi dotate săli de acest fel din ţară…

Referinţe:

S-a deschis sala polivalentă “Radu Voina” (Jurnalul Sighişoara Reporter, ianuarie 2004)

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Handbalişti din patru ţări la Sighişoara”

  1. […] Handbalişti din patru ţări la Sighişoara (RadioSon) […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes