Sighişoreanca Mădălina Florea, campioana care aleargă spre Rio

logo zi-de-ziAtleta sighişoreancă Mădălina Florea a obţinut primul loc la Campionatul Naţional de Cross din 2 martie de la Botoşani, precum şi două medalii la Campionatele Balcanice de Cross din 9 martie de la Belgrad, aur la echipe şi argint la individual. Sportiva are vârsta de 20 de ani şi spune că se pregăteşte intens pentru a participa la Jocurile Olimpice din 2016, care se vor desfăşura în oraşul brazilian Rio de Janeiro.

Reporter: Când şi de ce ai început să practici atletismul?

Mădălina Florea: Am ales acest drum spre sport încă din clasele primare unde am practicat gimnastica. Din păcate, nu m-a atras să fac acest sport. La sfârşitul clasei a patra s-a făcut o selecţie pentru grupa de atletism printre care am fost selectată şi eu. (citeşte articolul complet)

Referinţe:

Atleta de top şi nedreptatea sportului (Zi de zi)

Sighișoreni pe podium (SFR via RadioSon)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Sighişoreanca Mădălina Florea, campioana care aleargă spre Rio”

  1. […] Atleta sighişoreancă Mădălina Florea a obţinut primul loc la Campionatul Naţional de Cross din 2 martie de la Botoşani, precum şi două medalii la Campionatele Balcanice de Cross din 9 martie de la Belgrad, aur la echipe şi argint la individual. Sportiva are vârsta de 20 de ani şi spune că se pregăteşte intens pentruRead more… […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes