Clubul copiilor Sighişoara, la un concurs internaţional de ecologie

Reprezentanţi a patru şcoli din România au participat, în decursul săptămânii trecute, în Austria, la evenimentul de lansare a unei noi ediţii a competiţiei dedicate protejării mediului înconjurător “Şcoli europene pentru o planetă vie”, proiect realizat de către WWF în parteneriat cu Fundaţia ERSTE. Printre participanţii din România se numără şi Clubul Copiilor Sighişoara.

Proiecte ecologice individuale

Un număr de 33 de echipe de elevi şi profesori din România şi alte opt ţări europene s-au întâlnit în sud-estul Vienei, la Illmitz, la academia de pregătire pentru competitia ”Şcoli europene pentru o planetă vie”. România a fost reprezentată de către profesorii: Eugenia Fulop Bîrsan din Sighişoara, Alpar Voros din Cluj Napoca, Nicoleta Potorac din Iaşi şi Gheorghita Tifui din Piatra Neamţ. Prin workshop-uri şi activităţi în aer liber ei au primit informaţii pe diverse teme legate de natură şi conservarea mediului înconjurător. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Clubul copiilor Sighişoara, la un concurs internaţional de ecologie”

  1. […] gazda ediţiei aniversare a unui concurs naţional de educaţie ecologică Clubul copiilor Sighişoara, la un concurs internaţional de ecologie Pentru o Românie […]

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes