Târgul apicol Apiardeal – ediția a V-a 24 – 25 septembrie, Sighișoara (Comunicat de presă)

afis-apiardealI.I Orban Iosif-Ștefan organizează Târgul apicol Apiardeal – ediția a V-a, între 24 și 25 septembrie 2016, în Piața Sigma din Sighișoara.

Evenimentul va reuni peste 60 de apicultori din țară și de peste hotare, care vor pune la dispoziția publicului diverse sortimente de miere și produse și accesorii apicole.

Succesul primelor ediții ale târgului, desfășurate anii trecuți a făcut ca atât interesul organizatorilor, cât și al partenerilor, sponsorilor și, sperăm noi, al publicului, să crească semnificativ, urmărindu-se ca Apiardeal Sighișoara să devină un târg apicol cu tradiție.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, la ora 11:00. Târgul va fi deschis sâmbătă și duminică în intervalul 9-19. Intrarea este liberă.

Printre activitățile care vor fi desfășurate în cadrul Târgului Apicol Apiardeal, în prima zi a târgului ne bucurăm să anunțăm un simpozion cu tematică apicolă, în cadrul căruia se vor dezbate diferite teme de actualitate din acest domeniu. De asemenea, vor exista prezentări ale diferiților reprezentanți ANARZ, APIA, MADR, OJFIR aceste prezentări având un caracter aparte; principalul scop fiind de a informa participanții cu privire la toate schimbările care apar în domeniul apicol. Prima zi a târgului se va încheia cu o cină festivă la Clubul CFR din Sighișoara. Următoarea zi a evenimentului va aduce cu sine o nouă activitate, premierea standurilor. Vor fi alese cele mai frumoase standuri, urmând ca mai apoi acestea să fie răsplătite cu premii surpriză.

Vă invităm cu drag să luați parte la Târgul apicol Apiardeal, unde veți găsi produse de cea mai bună calitate, de la miere, polen, propolis și siropuri, la utilaje și accesorii pentru apicultori, produse tradiționale, dar și multă voie bună și oameni faini.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes