Eveniment Open Mic în Piaţa Cetăţii

even open mic

 

 

Dana Aron va susţine un recital sâmbătă, 6 august, de la ora 20 în Piaţa Cetăţii în cadrul proiectului “Open Mic”. Dana Aron cântă jazz şi în toamna anului 2015 a fost concurentă în cadrul emisiunii-concurs “X-Factor” difuzată de postul Antena 1. Citiţi aici interviul pe care Dana Aron l-a oferit cu acea ocazie cotidianului Zi de zi. Iar mai jos o mostră din talentul interpretei:

„Open Mic” (un microfon deschis) sau „Open Mike” (derivat de la microfon deschis) este un spectacol live în care pe lângă artişti invitaţi, „artiști” din public pot interveni la microfon, înscriindu-se în avans pentru un anumit interval temporal. Proiectul este axat pe artele spectacolului, cum ar fi poezia și cuvântul vorbit, muzică și comedie.
Spectacolele se vor organiza în Piaţa Cetăţii, la Turnul Fierarilor sau în caz de vreme nefavorabilă în sala „Cipirian Porumbescu” a Centrului Naţional de Informare Turistică Sighişoara.

Proiect este iniţiat de Asociaţia Artiştilor Plastici Alma Mater Castrum Sex Sighişoara, Teatrul T.A.c.T Sighişoara şi Fundaţia Veritas.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes