Dan Costescu: Lucrările pe tronsonul feroviar Sighișoara – Copșa Mică au progresat foarte mult

logo-punctulLucrările de modernizare și reabilitare a infrastructurii feroviare pe tronsonul Sighișoara – Copșa Mică au progresat foarte mult în ultimul an, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, care a efectuat joi o vizită de lucru pe șantierele deschise pe acest segment.

Potrivit acestuia, s-au făcut „progrese foarte mari” atât la tunelul de la Sighișoara, cât și la cele două poduri peste Târnava Mare de la Mediaș, precum și la gara Copșa Mică pe care le-a inspectat.

„Revin după mai puțin de un an. S-au făcut progrese foarte mari la tunel, au progresat foarte mult. S-a recuperat din întârzierea inițială cu care s-a plecat (…) Sunt șanse să terminăm în câteva săptămâni tunelul, iar tunelul celălalt, care e aproape străpuns să fie gata la sfârșitul lunii noiembrie, așa a promis constructorul”, a declarat ministrul Costescu, la Copșa Mică.

El a mai spus că după finalizarea lucrărilor, pe acest tronson se va putea circula cu o viteză maximă de 160 km/h.

De asemenea, ministrul a menționat că ritmul în care se desfășoară lucrările îi insuflă optimism și speranța că în câțiva ani și România va avea o infrastructură modernă. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes