S-a deschis primul centru de voluntariat din Sighişoara

independentulDe acum, sighișorenii au un loc în care pot învăța despre adevăratele valori. Din data de 04.10.2015, în Sighișoara, s-a deschis Centrul de Voluntariat Sighișoara (CEVOS) înființat de Asociația Wild Carpathia. Aici, sighișorenii vor întâlni voluntariatul în toate formele sale. Vor avea loc cursuri de orientare și reorientare în carieră, de leadership și comunicare eficientă. De asemenea, tinerii pot participa la diverse proiecte finanțate prin programul Erasmus +.

Asociația Wild Carpathia stă sub îndrumarea a doi oameni minunați, profesioniști cu experiență în lucrul cu oamenii: Bogdan și Alexandra Negrei. CEVOS are la bază ideea de voluntariat în toate formele sale, iar coordonatorii acestuia folosesc voluntariatul ca formă de educare și dezvoltare derulând proiecte pentru toate categoriile de vârstă. 

CEVOS este un centru cultural-educativ non-convențional ce își propune să antreneze mintea prin jocuri și ateliere creative, să îi ajute pe participanți să descopere lucruri noi despre ei, să găsească metode eficiente de a comunica cu cei din jurul lor și să dobândească aptitudini dintre cele mai diverse. (citeşte articolul complet)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes