Reparații cu probleme la Sala Polivalentă

independentulReparații cu probleme la acoperișul Sălii Polivalente ”Radu Voina” din Sighișoara. Lucrările au început cu un an mai târziu, iar actele pentru proiect au avut și ele ceva nereguli, asta după cum susțin chiar muncitorii care se ocupă de reparații. Acum, ploaia este cea care le dă mari bătări de cap.

În luna ianuarie a anului trecut consilierii sighișoreni au votat un proiect care prevedea reparații capitale la acoperișul Sălii Polivalente ”Radu Voina”. Valoarea lucrărilor se ridică la 550.000 lei, inclusiv TVA, iar firma care a primit acest contract este SC BMT Trans Construct SRL din Mediaș. Pe pagina oficială de Internet a constructorului, la capitolul portofoliu, există doar trei proiecte derulate: renovare hală producție Rombat în Copșa Mică, construcție casă țărănească din lemn în Muzeul Astra Sibiu și strămutare și restaurare biserică din lemn în Muzeul Astra Sibiu.

Proiectul a fost pus în aplicare abia luna trecută, dar nici nu au început bine lucrările că s-au și oprit.

Reporter: Am înțeles că la un moment dat s-au sistat lucrările. De ce?
Lucrător: S-au sistat din cauza lipsei actelor.

În Sala Polivalentă au început deja competițiile. Echipa de handbal HCM Sighișoara a avut deja primul meci, dar sighișorenii nu s-au putut bucura de meci pentru că în sală ploua la fel ca afară.

În ultima ședință a Consiliului Local, desfășurată în luna august, s-a aprobat modificarea unor materialele de construcție necesare reparării acoperișului, fiind propuse unele mai ieftine.

Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de toți consilierii. Claudiu Pop, din partea Uniunii Independente pentru Sighișoara, a fost unul dintre aceștia.(citește articolul complet)

Referințe:

Sala Polivalentă Radu Voina necesită reparaţii urgente la acoperiş (Jurnalul Sighișoara Reporter – aprilie 2015)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes