Dana Aron, vocea care l-a vrăjit pe Horia Brenciu

logo zi-de-ziCotidianul Zi de Zi vă face cunoştinţă cu sighişoreanca Dana Aron, singura voce de jazz a emisiunii-concurs “X Factor” difuzată de postul de televiziune Antena 1. Cursantă a Academiei de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj Napoca şi absolventă ca şefă de promoţie a Facultatăţii de Jurnalism din cadrul Universităţii “Lucia Blaga” din Sibiu, Dana Aron a primit trei de “Da” din partea juraţilor şi l-a făcut pe Horia Brenciu să exclame: “Dana Aron din Sighişoara, te iubeşte toată ţara!”

Reporter: Cine v-a insuflat dragostea pentru muzică?

Dana Aron: Sunt născută în Sighişoara, la vârsta de 5 ani am început să cânt la pian, dragostea pentru muzică fiind insuflată de tatăl meu care la rându-i a fost un desăvârşit muzician. Ador să-i spun “îngerul” meu pentru că s-a stins din viaţă acum doi ani. Am crescut, am studiat, am visat, am respirat şi inspirat muzica de la o vârstă fragedă alături de el. Aşadar, am început la Şcoala de Muzică în Sighişoara, Liceul de Muzică din Sibiu, Academia de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj câţiva ani, Facultatea de Jurnalism “Lucian Blaga” Sibiu etc…

Rep.: Cu ce vă ocupaţi în prezent?

D.A.: Actualmente am fel de fel de colaborări pentru evenimente, concerte… etc. Am colaborări pe partea de PR cu diferite firme, exersez ore întregi pentru că altfel nu poţi evolua, iar puţinul timp liber mi-l petrec alături de familie şi prieteni.

Rep.: Ce v-a determinat să vă înscrieţi la emisiunea concurs “X Factor”?

D.A.: Motivul înscrierii mele la “X Factor” a fost de fapt un vis… Un vis al tatălui meu care la vârsta de 18 ani a dat admitere la Conservator. Picase primul sub linie. S-a resemnat, a plecat în Armată şi dus a fost. În timpul şederii lui acolo, bunicii mele i-a fost trimisă o scrisoare prin care tatăl meu urma să se prezinte înapoi la Conservator fiind acceptat în urma renunţării altora la studii. Şocant a fost că bunica mea i-a arătat scrisoarea acum vreo 10 ani, prin 2005. Tatăl meu a luat-o, a citit-o şi vedeam cum pe obraji îi curgeau şiroaie de lacrimi… S-a aşternut o tăcere de mormânt. Mi-a înmânat scrisoarea şi mi-a zis atât: “Du-mi tu visul acesta mai departe!” Mi-e greu, dacă nu imposibil, să mă gândesc prin ce trecea. Puteam doar să văd transformarea, crisparea şi suferinţa pe chipu-i blând. Era şocat. De-a lungul timpului încercările mele de a mă lansa într-o lume a show-bizz-ului au fost nenumărate, însă fără reuşită. Anul acesta, am hotărât să încerc, atât cât voi reuşi, să-i duc visul mai departe şi să-i demonstrez destinului că îl pot învinge şi nu el pe mine! (citește articolul complet)

Reamintim că Dana Aron poate fi votată până pe data de 25 septembrie. Pentru aceasta descărcați GRATUIT și votați GRATUIT din AppStore https://itunes.apple.com/…/app/x-factor-romania/id921980700… sau GooglePlay https://play.google.com/store/apps/details… .

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes