O sighișoreancă printre laureații Galei Profesorului Bologna

radioson-300x115Sighișoreanca Meda Mucundorfeanu de la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării Cluj se numără printre cei 87 de premianţi din cadrul celei de-a opta ediţii a Galei Profesorului Bologna, organizată de Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, transmite postul RadioSon Sighișoara.
Meda Mucundorfeanu este absolventa a Liceului Teoretic „Jospeh Haltrich” Sighișoara, secția germană, a absolvit studii universitare la două facultăți: Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării și Facultatea de Limbi Moderne Aplicate; a absolvit doua masterate: în Publicitate și în Managementul de program, și doctoratul în Istorie. Toate acestea până la vârsta de 30 ani. Acum este lector universitar la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj și colaborator la Universitatea din Mittweida Germania.
Titlul primit de cei câtiva profesori din întreaga țară, printre care și Meda Mucundorfeanu, certifică faptul că aceştia implementează un învățământ centrat pe nevoile și interesele studenților, că au reușit să creeze o relație specială cu ei, să îi inspire și motiveze și că, mai presus de meseria de profesor, sunt dascăli.
În total, în cadrul Galei Profesorului Bologna au fost premiate 87 de cadre didactice universitare din întreaga țară, alese din peste 600 de propuneri .
Gala Profesorilor Bologna este singura inițiativă la nivel naţional prin care studenții își arată aprecierea față de profesorii care s-au remarcat prin metodele lor de predare și prin modalităţile de interacţiune cu ei.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes