Organigramă cu 53 de posturi noi la Sighişoara

logo zi-de-ziLa finalul şedinţei Consiliului Local al municipiului Sighişoara de joi, 30 iulie, viceprimarul Ionel Gavrilă a acceptat să acorde un interviu publicaţiei noastre despre noutăţile din cadrul instituţiei pe care o conduce. Mandatat să îndeplinească atribuţiile de primar, Ionel Gavrilă s-a declarat mulţumit de noua organigramă şi statut de funcţii al Municipiului Sighişoara, aprobată în respectiva şedinţă a Consiliului Local.

Reporter: În timpul şedinţei de Consiliu Local, aţi anunţat că organizaţi un concurs pentru postul de arhitect şef. Despre ce este vorba?

Ionel Gavrilă: Noi am făcut un transfer unei doamne, Cristina Herţea, de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, nu în calitate de arhitect şef deoarece dânsa nu are atestat pentru a-şi desfăşura activitatea la nivel de municipii. Ea este deocamdată angajata noastră la un alt serviciu. Urmează pe 9 septembrie concursul pentru postul de arhitect şef şi în urma acestuia, care va avea loc la bucureşti, sper să avem arhitect şef. Am avut probleme vis a vis de această funcţie şi doresc să mulţumesc Consiliului Judeţean Mureş pentru sprijinul pe care ni l-a acordat şi ni-l acordă în prezent, şi în mod special îi mulţumesc domnului Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, şi domnului Răzvan Şipoş, arhitectul şef al judeţului Mureş.

Rep.: Municipiul Sighişoara are de recuperat o serie de sume de la diverse societăţi intrate în insolvenţă. Ne puteţi oferi detalii?

I.G.: Aş putea să vă dau câteva nume de firme care sunt cu datorii foarte mari, şi anume: Dealul Mare SRL – 1.524.314 lei, Santcom SRL – 923.214 lei, Lucforest SRL – 873.545 lei, Consig SA – 851.653 lei, Avicola Codlea & Partenerii SRL – 274.082 lei, Nicovala SA – 245.236 lei, Simat SA – 235.814 lei, Armac SRL – 78.040 lei, Fartec SA – 35.288 lei, Boss Company SRL – 31.088 lei, în total 42 de firme cu un debit de 5.663.982 lei. Pe lângă acestea, mai putem discuta despre suma totală de 1.311.985 lei datorată bugetului local de şapte societăţi cu care suntem în litigiu. (citește articolul complet)

Alte articole apărute în cotidianul Zi de zireferitoare la ședința Consiliului local Sighișoara din 30 iulie 2015:

Sighişoara, parteneră în proiectul Capitalei Culturale Europene

Centru de informare turistică în Cetatea Sighişoara

Boss Company, în insolvenţă şi datoare la bugetul Sighişoarei

Taxe diminuate la Piaţa din Sighişoara

Târg de tradiţii la Sighişoara

Pregătiri pentru ProEtnica 2015

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes