Grav accident la ieșirea din Sighișoara spre Brașov

radioson-300x115Un grav accident de circulație s-a produs la ieșirea din Sighișoara către Brașov, în afara localității Albești, transmite postul RadioSon Sighișoara. Din primele informații rezultă că o autocisternă ce se îndrepta spre Brașov a derapat într-o curbă la dreapta acrosând un microbuz ce circula regulamentar și din sens opus. Potrivit subcomisarului Carmen Frandeș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mureș, o persoană de sex feminin în vârstă de 72 de ani a decedat, iar conducatorul microbuzului este grav ranit. Circulatia este îngreunată în zonă.

Update: A oferit detalii despre dinamica accidentului din Albesti din aceasta dimineață și despre victimele acestuia subcomisarul Carmen Frandeș, înlocuitor purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Mureș:
“La data de 31 iulie 2015, în jurul orei 11.00, pe DN13 E60, în afara localității Albești, remorca unui camion tip cisternă, condus de un bărbat de 51 ani din Satu Mare a derapat într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe fondul nedaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed, și a intrat pe contrasens unde s-a izbit de autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 51 ani din Ungaria. În autoturismul de tip familial se aflau 8 persoane dintre care 4 copii. În urma accidentului o femeie de 72 ani din Cristuru Secuiesc, județul Harghita a decedat, conducătorul autoturismului a fost ranit grav iar un alt bărbat de 78 ani din Cristuru Secuiesc și un băiat de 12 ani din Ungaria au suferit leziuni ușoare. ”

Imagini video furnizate de ISU Mures.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes