Seminarii de informare și vizite de studiu în teritoriul GAL Dealurile Târnavelor

radioson-300x115Grupul de Acțiune Locală „Dealurile Târnavelor” organizează în perioada următoare mai multe seminarii de informare și vizite de studiu în comunele membre GAL, informează postul RadioSon Sighișoara. Joi, 25 iunie, seminariile de informare vor avea loc la Daneș în Sala de cultură a Tineretului, iar vineri, 26 iunie, în Apold în sala de ședințe a Primăriei. Următoarea vizită de studiu la proiectele implementate de beneficiari publici şi privaţi de pe teritoriul comunelor membre GAL „Dealurile Târnavelor” este programată pentru luni, 29 iunie pe traseul Saschiz – Vînători – Biertan – Saschiz
În fiecare din localităţile introduse în rutele mai sus menţionate, participanţii vor avea ocazia să discute direct cu beneficiari ai proiectelor finanţate prin măsurile incluse în Strategia de Dezvoltare Locală a GAL „Dealurile Târnavelor” pentru instalarea tinerilor fermieri, modernizarea exploataţiilor turistice, construirea de pensiuni agroturistice. Alte detalii sunt disponibile pe site-ul www.tarnava-mare.ro.

Totodată, joi, 18 iunie 2015, la căminul cultural Albesti, în prezenţa prefectului judetului Mureş, dl. Lucian Goga, GAL „Dealurile Târnavelor” a lansat oficial procesul de elaborare a noii strategii de dezvoltare locală ce va fi depusă pentru a primi finanțare din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020, Masura 19- LEADER. Partenerul GAL – DT în acest demers de planificare strategică este ProPark – Fundația pentru Arii Protejate. În acest context în perioada iulie – septembrie 2015 vor fi organizate mai multe grupuri de lucru tematice pe domeniile: agricultură, vânătoare, ape, păduri, patrimoniu și turism. Persoanele interesate sa participe la unul sau mai multe din aceste grupuri de lucru pot să contacteze telefonic sau prin email pe reprezentanții GAL „Dealurile Târnavelor”.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes