Conferinţă a mediatorilor la Sighişoara

Uniunea Naţională a Mediatorilor din România – filiala Bucureşti organizează în data de 8 mai 2015, ora 13.00, în Sighişoara conferinţa “Medierea în România – activitate de interes public”.

Evenimentul se va desfăşura în sala de conferinţe a noului Centru de Informare Turistică, strada Turnului, nr. 2. Sunt invitaţi să participe reprezentanţi din sistemului judiciar, mediul de afaceri, instituţiile publice, profesii liberale. În cadrul Conferinţei se vor aborda teme de actualitate privind procedura medierii și exercitarea profesiei de mediator, precum Medierea in cazurile de accidente rutiere si Medierea in cauzele penale – faza de urmarire/cercetare penala

Partenerii evenimentului: Primăria Municipiului Sighișoara, Birou de mediator Florina Ștefan, Birou de mediator Ioan Matei, Pro Training Mediation.

Speakeri mediatori vor fi: Ion Dedu, Andreea Răduț, Florina Ștefan și Ioan Matei.

Speakeri invitaţi: reprezentanți din partea Primăria Sighișoara, Judecătoria Sighişoara, Penitenciarul Tîrgu Mureș, Parchetul de pe lăngă judecătoria Sighișoara, Inspectoratul Județean de Poliție Mureş.

Participarea este gratuită. Pentru confirmarea înscrierii și detalii suplimentare: 07443574872, Andreea Răduţ / 0744426171, Florina Ştefan.
Aşteptăm confirmările dvs. pe adresa office@mediereinromania.ro.

Mulţumim invitaţilor care au confirmat participarea la eveniment şi colegilor mediatori pentru interesul manifestat. Conferinţa “Medierea în România – activitate de interes public” (Sighişoara, 8 mai) va pune accent pe discutarea aspectelor practice ale medierii, în special în cauzele de natură penala. Reprezentanţi ai instanţelor, parchetului, politiei vor fi alături de noi pentru a dezbate împreună pe tema aplicării procedurii medierii.

Parteneri media ai evenimentului sunt Clubmediatori.ro şi Tabloumediatori.ro, Radioson şi Sighisoara Freelance Reporter.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Premium WordPress Themes | Thanks to Themes Gallery, Bromoney and Wordpress Themes